Добра кухня

Для тіста: 210 г масла 270 г борошна 120 г цукру 1 жовток

1 курка вагою 1,5 кг 3 великі помідори або томатна паста 4 середні ріпчасті цибулини ½ стручка червоного гострого перцю

 2 літри молока  600 г цукру  0,5 ч. ложки соди  ванілін

1 кг очищених і нарізаних яблук 600 г цукру 2 ч. ложки меленої кориці (або 2 палички) 250 мл води

Складники:

Для бісквітного тіста:

Традиція випікати весільний коровай існує з давніх-давен, ще з язичницьких часів.

Для основи:

Для оформлення:

Часник нарізати пластинками. Свинину помити та обсушити.

Викласти в розігріту з олією сковороду посічену цибулю і нарізане кубиками м’ясо, обсмажити до ледь золотистого кольору.