Добра кухня

У чисту банку на дно покласти кріп, листя смородини, часник. Вкласти вимиті помідори. Між ними по краях укласти половинки болгарського перцю і кільця цибулі.

Кабачки вимити і нарізати кружальцями завтовшки 2 см.

Для ягідної начинки:
300 г чорниць
2 ст. ложки цукру

Зварити сироп з лимонної кислоти і цукру

Лимони вимити, нарізати, з’єднати з м’ятою, залити водою, варити близько 10 хв., залишити на добу.

Відокремити пелюстки від плодоніжок, тичинок і маточок, щоб залишалися тільки пелюстки. Розкласти їх на рушник і залишити на ніч.

1 кг свинини або телятини часник — для шпигування

Філе будь-якої риби, кислі яблука, ріпчаста цибуля, сіль, перець, кориця, оливкова олія.

Здавна вважають, що капуста має велику силу, яка захищає від поганого і забезпечує силою.

Воду нагріти з маслом до кипіння.

Короп — невід’ємна страва святвечора.