Добра кухня

Квасолю замочити на ніч у 2 склянках води. Вранці промити, залити двома склянками води і зварити. Готову гарячу квасолю відкинути на друшляк, відвар зберегти.

Рибу ретельно натерти грубою сіллю, а потім промити під проточною водою. Очистити від луски, вийняти зябра з голови. Розрізати черевце і вийняти нутрощі. Гострими ножицями зрізати плавники.

Скумбрію почистити, розділити на філе. Моркву натерти на тертці, яйця і огірки нарізати кружальцями.

Як красиво і ненав’язливо зізнатися у своїх почуттях коханій людині? Натякнути можна досить легким, а головне, смачним способом.

Змішати сухі інґредієнти: манну крупу, цукор, борошно і розпушувач.

У казан влити олію і добре розігріти.

1 кг свинячої м’якоті

Якщо використовуєте сухі активні дріжджі, їх потрібно розчинити в теплому молоці з цукром і дати постояти 10−15 хв., до появи піни.

Просіяти борошно, змішати з сухими дріжджами (свіжі дріжджі змішати з невеликою кількістю теплого молока, цукру і борошна — зробити опару).

Для макового коржа: 125 г маку, 4 яйця, 200 г очищених яблук, 5 ст. ложок манки, 75 г вершкового масла, 150 г цукру, 2 ч. ложки розпушувача

1 товстолобик вагою від 4 кг,