Добра кухня

Для основи:

Для оформлення:

Часник нарізати пластинками. Свинину помити та обсушити.

Викласти в розігріту з олією сковороду посічену цибулю і нарізане кубиками м’ясо, обсмажити до ледь золотистого кольору.

Гриби, нарізані тонкими скибочками, обсмажити на оливковій олії.

М’ясо промити і нарізати на невеликі шматочки. Додати сіль, перець, спеції і сік лимона.

Свиняче філе тонко відбити, присипати перцем і сіллю.

Ягоди помити і перебрати, все змолоти на м‘ясорубці. Апельсини помити і разом із шкіркою теж змолоти на м‘ясорубці. Засипати все цукром і варити 5 хвилин після закипання. Відразу ж розкласти у стерилізовані банки і закрити прокип‘яченими кришками.

Кабачки вимити, обсушити і нарізати кружальцями завтовшки близько 2 см. Солодкий перець вимити, очистити від плодоніжок і насіння, розрізати на 4 частини.

Огірки ретельно вимити, замочити в холодній воді на 3−4 год., обрізати кінчики. На дно стерилізованих банок покласти по 2 парасольки кропу, горошини чорного перцю і нарізаний часник.

Напередодні ввечері або вранці закип’ятити воду з розрахунку 1,5 літра на 3-літрову банку — знадобиться холодна переварена вода. У чисті сухі банки покласти всі спеції, букет зелені, гірчицю