Добра кухня

Гарбуз і баклажани (або кабачки) очистити від шкірки і нарізати тонкими кружальцями. Помідори також нарізати кружальцями.

Розігріти сковороду, покласти нарізані гриби, цибулю, моркву і тушкувати під кришкою 5−7 хв.

Для тіста: 210 г масла 270 г борошна 120 г цукру 1 жовток

1 курка вагою 1,5 кг 3 великі помідори або томатна паста 4 середні ріпчасті цибулини ½ стручка червоного гострого перцю

 2 літри молока  600 г цукру  0,5 ч. ложки соди  ванілін

1 кг очищених і нарізаних яблук 600 г цукру 2 ч. ложки меленої кориці (або 2 палички) 250 мл води

Складники:

Для бісквітного тіста:

Традиція випікати весільний коровай існує з давніх-давен, ще з язичницьких часів.

Для основи:

Для оформлення: