Добра кухня

Пласт тіста трохи розкачати в одному напрямку, перетворюючи квадрат на прямокутник.

Посікти і посолити цибулину із зубчиками часнику. Влити томатний сік, соєвий соус, оливкову олію і сік лимона.

Краще вибирати свинячі реберця з невеликою кількістю сала — вони будуть соковитішими і ніжнішими.

Тісто. Всі інґредієнти змішати і замісити тісто, розділити на дві частини і покласти в холодильник на 2 год.

Якщо варений буряк не солодкий, можна додати трішки цукру.

Така закуска може стати гідною заміною холодцю. Готувати її значно легше.

У невелику глибоку каструлю викласти сир, сметану, цукор і ванілін (або ванільний цукор).

Паску цілком можна назвати соковитою — мокра, ароматна. Спробуйте її приготувати, можливо, цей рецепт вам сподобається найбільше.

Скумбрію розморозити, відрізати голову, хвіст і плавники, вийняти кістки разом з хребтом так званим французьким методом, не розрізаючи живіт рибині: гострим ножем акуратно прорізати м’якоть уздовж хребта (не посередині), зрізати м’ясо з кістяка з двох боків.

В одній мисці змішати сухі інґредієнти: борошно, цукор, корицю, розпушувач або соду, погашену лимонним соком, і мигдаль. В іншій збити вінчиком яйця, додати ванільний цукор або ваніль.

Яблука почистити. Очистки залити водою, довести до кипіння і варити до готовності. Відвар злити і зберегти, очистки остудити і перетерти через густе сито. Зважити масу і додати відвар до 300 г.