Добра кухня

1 кг очищених і нарізаних яблук 600 г цукру 2 ч. ложки меленої кориці (або 2 палички) 250 мл води

Складники:

Для бісквітного тіста:

Традиція випікати весільний коровай існує з давніх-давен, ще з язичницьких часів.

Для основи:

Для оформлення:

Часник нарізати пластинками. Свинину помити та обсушити.

Викласти в розігріту з олією сковороду посічену цибулю і нарізане кубиками м’ясо, обсмажити до ледь золотистого кольору.

Гриби, нарізані тонкими скибочками, обсмажити на оливковій олії.

М’ясо промити і нарізати на невеликі шматочки. Додати сіль, перець, спеції і сік лимона.

Свиняче філе тонко відбити, присипати перцем і сіллю.