Добра кухня

Акуратно зняти шкіру з тушки курки, відділивши м‘ясо від кісток. Знімати від хвоста, щоб не порвати її і залишити крильця. М‘ясо використати для інших страв. Якщо утворилися дірки, зашити, залишивши отвір для фарширування.

1 кг моркви нарізати кружальцями і скласти в каструлю.

Приготувати огірки, кріп, петрушку, моркву, цибулю, часник.

Розділити тушку курки на частини, обваляти в борошні і відкласти. У широкій каструлі нагріти 3 ложки оливкової олії і смажити в ній дрібно нарізану цибулину і розмарин до золотистого кольору.

Почистити свіжого коропа вагою близько кілограма (луску зберегти). Хвіст відрізати разом зі шматком риби, щоб теж його нафарширувати. Почистити 2 буряки, 1 морквину і 3 цибулини. Лушпиння від цибулі не викидати. Замочити у холодній воді 3 шматки маци для фаршу (або половину батона).