Добра кухня

Солянка — один з традиційних російських супів, вирізняється насиченим смаком і великою кількістю складових. У піст зазвичай готують грибну солянку.

сом на 5−7 кг 2−3 зубчики часнику зелень селери, гілочка любистку зелень кропу і петрушки

500 г курячої печінки 1 велика цибулина 150 г гарбуза

2 кг помідорів 500 г болгарського перцю

5 кг почищеного солодкого перцю

Баклажани нарізати вздовж і впоперек.

Кабачки нарізати кільцями і вирізати насіння. У кабачкові кільця вкласти помідори.

Для тіста: 3 склянки борошна 200 г вершкового масла

Класичний лимонад

Салат з медово-гірчичною куркою

1 пачка листкового тіста сезонні ягоди і фрукти цукор-пудра – для посипання