Добра кухня

1,5−2 кг філе свинини 4 зубчики часнику 3 ст. ложки оливкової олії

Для тіста: 150 г маргарину 200 г цукру 5 яєць

2 середні варені буряки 1 велика варена морквина 2 середні варені картоп­лини 100 г вершкового сиру

Кокосове молоко — це напій, отриманий з м’якоті кокоса.

100 г болгарського перцю 100 г ріпчастої цибулі 60 г свіжих печериць

200 г довгих макаронів 1 морквина 1 цибулина

4 кг опеньок 1,5 кг цибулі 1,5 кг болгарського перцю

Солянка — один з традиційних російських супів, вирізняється насиченим смаком і великою кількістю складових. У піст зазвичай готують грибну солянку.

сом на 5−7 кг 2−3 зубчики часнику зелень селери, гілочка любистку зелень кропу і петрушки

500 г курячої печінки 1 велика цибулина 150 г гарбуза

2 кг помідорів 500 г болгарського перцю