Добра кухня

Готовий бограч має бути густим і гострим

На 30 штук: 150 г вершкового масла, 200 мл води, ¼ ч. ложки солі, 4 яйця, 120 г борошна

У піст теж можна поласувати улюбленими стравами, приготувавши майонез без яєць і молока.

1 літр молока 100 г цукру

Для млинців: 1 літр молока 500 г борошна 500 г пшона

9 шт. печива “Oreo” 250 г домашнього сиру 2 ст. ложки сметани 2 ст. ложки цукру

Для тіста: 3 жовтки 1 склянка цукру 50 г масла

Традиційна різдвяна випічка у Німеччині, яка формою і кольором має «нагадувати» загорнуте в пелюшки немовля — Христа.

700 г індичої печінки 3 цибулини

300 г пшеничного борошна 400 г борошна грубого помелу 250 мл молока 25 г дріжджів

1,5−2 кг філе свинини 4 зубчики часнику 3 ст. ложки оливкової олії