Добра кухня

100 г масла вершкового

Для пряного “Мохо”:

4 ч. ложки чорного чаю

— 1 варена картоплина — 3 ст. ложки олії — 2 варені яйця — 0,5 лимона

— 500 г філе будь-якої риби — 150 г твердого сиру — 300 г помідорів

— качка вагою близько 2 кг

— 500 г борошна (250 білого, 250 г житнього) — 1 яйце — 1 жовток

550−600 г борошна — 1,5 пакетика порошку до печива — 250 г цукру — 250 г сиру (протерти через сито і додати 2 ст. ложки сметани)

Зелень селери, 0,5 кг цибулі, 0,5 кг солодкого перцю, 5−6 баклажанів, петрушка, 0,5 кг моркви, 1 головка часнику, сіль.

Тверді недостиглі помідори. Для розсолу: 5 літрів води, 150 г солі, 25 г сухої гірчиці, 20 г часнику, 200 г кропу, 15 г хрону, 15 г естрагону, по 50 г листя смородини і вишні, 1 г запашного перцю.

3 кг капусти, 2 невеликі морквини, 2 чубаті ст. ложки солі, 2 склянки обліпихи.