Добра кухня

Якщо варений буряк не солодкий, можна додати трішки цукру.

Така закуска може стати гідною заміною холодцю. Готувати її значно легше.

У невелику глибоку каструлю викласти сир, сметану, цукор і ванілін (або ванільний цукор).

Паску цілком можна назвати соковитою — мокра, ароматна. Спробуйте її приготувати, можливо, цей рецепт вам сподобається найбільше.

Скумбрію розморозити, відрізати голову, хвіст і плавники, вийняти кістки разом з хребтом так званим французьким методом, не розрізаючи живіт рибині: гострим ножем акуратно прорізати м’якоть уздовж хребта (не посередині), зрізати м’ясо з кістяка з двох боків.

В одній мисці змішати сухі інґредієнти: борошно, цукор, корицю, розпушувач або соду, погашену лимонним соком, і мигдаль. В іншій збити вінчиком яйця, додати ванільний цукор або ваніль.

Яблука почистити. Очистки залити водою, довести до кипіння і варити до готовності. Відвар злити і зберегти, очистки остудити і перетерти через густе сито. Зважити масу і додати відвар до 300 г.

Квасолю замочити на ніч у 2 склянках води. Вранці промити, залити двома склянками води і зварити. Готову гарячу квасолю відкинути на друшляк, відвар зберегти.

Рибу ретельно натерти грубою сіллю, а потім промити під проточною водою. Очистити від луски, вийняти зябра з голови. Розрізати черевце і вийняти нутрощі. Гострими ножицями зрізати плавники.

Скумбрію почистити, розділити на філе. Моркву натерти на тертці, яйця і огірки нарізати кружальцями.

Як красиво і ненав’язливо зізнатися у своїх почуттях коханій людині? Натякнути можна досить легким, а головне, смачним способом.