Добра кухня

Кабачок помити, обсушити, нарізати кружальцями завтовшки 0,7 см. Нарізані кружальця вмочити в борошні і обсмажити на олії до золотистого кольору.

Замісити тісто, розділити на дві частини (⅔ і ⅓), більшу покласти в холодильник, меншу — в морозильник.

Вимити і обсушити фрукти та овочі. Перець очистити від насіння,  з  яблук зняти шкірку. Довільно нарізати перці і яблука, засипати їх цукром на 12−24 год.

Дрібно нарізати 750 г абрикосів без кісточок, решту збити блендером. Змішати обидві частини з цукром, ванільним цукром і соком двох лимонів.

Корейку вимити, обсушити паперовими рушниками, поділити впоперек волокон на шматки по 65−75 г.

Печінку помити, обсушити, нарізати середніми шматочками. Форму для запікання змастити олією.

Густоту карамелі можна змінювати залежно від її призначення.

У перекладі з іспанської — «три молока», бо використовують пряжене і згущене молоко, а також вершки.

Крохмаль, цукор і ванільний цукор розчинити у 4−5 ст. ложках холодного молока.

Змішати 8 яєць з 200 г цукру, додати в масу 10 крапель оцту, 3 ст. ложки крохмалю, 2 ст. ложки какао-порошку і 200 г борошна. Все добре перемішати до однорідності.

Завчасно зварити грудку і яйця, охолодити.