Добра кухня

Змішати 8 яєць з 200 г цукру, додати в масу 10 крапель оцту, 3 ст. ложки крохмалю, 2 ст. ложки какао-порошку і 200 г борошна. Все добре перемішати до однорідності.

Завчасно зварити грудку і яйця, охолодити.

Пласт тіста трохи розкачати в одному напрямку, перетворюючи квадрат на прямокутник.

Посікти і посолити цибулину із зубчиками часнику. Влити томатний сік, соєвий соус, оливкову олію і сік лимона.

Краще вибирати свинячі реберця з невеликою кількістю сала — вони будуть соковитішими і ніжнішими.

Тісто. Всі інґредієнти змішати і замісити тісто, розділити на дві частини і покласти в холодильник на 2 год.

Якщо варений буряк не солодкий, можна додати трішки цукру.

Така закуска може стати гідною заміною холодцю. Готувати її значно легше.

У невелику глибоку каструлю викласти сир, сметану, цукор і ванілін (або ванільний цукор).

Паску цілком можна назвати соковитою — мокра, ароматна. Спробуйте її приготувати, можливо, цей рецепт вам сподобається найбільше.

Скумбрію розморозити, відрізати голову, хвіст і плавники, вийняти кістки разом з хребтом так званим французьким методом, не розрізаючи живіт рибині: гострим ножем акуратно прорізати м’якоть уздовж хребта (не посередині), зрізати м’ясо з кістяка з двох боків.