Добра кухня

Листкове тісто розморозити, тонко розкачати на присипаній борошном поверхні.

Сушені білі гриби замочити на годину в холодній воді.

Стегенця обсмажити на сильному вогні до золотистої скоринки по хвилині з кожного боку.

Печінку і моркву грубо нарізати, додати 1 цибулину, залити окропом і варити до готовності.

Соковите м’ясо (лопаткову частину, гомілку) нарізати кубиками зі стороною 1, 5−2 см.

Картоплю добре помити і зварити “в мундирі” в підсоленій воді або на парі.

Картоплю (яка добре розварюється) почистити, залити водою.

Очистити горіхи від шкаралупи.

Просіяти борошно з розпушувачем, содою і сіллю; відставити.

Курячі грудки нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, запанірувати в борошні і обсмажити на олії.

білі гриби (підберезники, підосичники, красноголовці, опеньки, маслюки, гливи, печериці)