Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«То в якому номері ви живете? З повагою, містер Ікс»

Любовна записка з партійного з’їзду тридцять років таїлася у кріслі Палацу культури.

«То в якому номері ви живете? З повагою, містер Ікс»
«То в якому номері ви живете? З повагою, містер Ікс»

У Рівному під час ремонтних робіт у міському Палаці культури «Текстильник» вирішили змінити старі, майже півстолітні стільці, на нові. І коли їх демонтували, з одного сидіння випала… зворушлива любовна записка.

Її було написано під час обласного з’їзду Комуністичної партії 70-80-х років минулого століття. Один з делегатів не стільки переймався партійними справами, як особою іншої делегатки. Дама сиділа на 16 місці 21 ряду, тож вирішив їй передати записку. На першу вона не відповіла, і настирливий залицяльник написав ще одну: «Шановна таємнича незнайомко! Ви так і не відповіли на вчорашнє поставлене перед вами питання. Сьогодні ми зможемо з вами побачитись у ресторані. Вчора я не наважився підійти до вас під час вечері, бо не хотів видатися настирливим, тим більше, що ви були не самі. То в якому номері ви живете? З повагою, містер Ікс».

Інтрига залишається, адже подальша доля цих делегатів невідома — хто той загадковий «містер Ікс» і чи знайшов свою пасію в готелі? Тим часом записка стала експонатом у кімнаті-музеї «Текстильника». Як бачимо, часи змінюються, а настрої окремих «партійних делегатів» — ні. Тільки вчорашні писали сором’язливі любовні записки дамам, а сучасні під час важливих заходів ведуть інтимну СМС-переписку.

Рівненська область.

Схожі новини