Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кава не є причиною підвищеного ризику смерті і важких серцево-судинних захворювань

Експерти Гарвардського університету провели глобальне “кавове” дослідження: протягом кількох років спостерігали за станом здоров’я 130 добровольців-кавоманів.

Кава не є причиною підвищеного ризику смерті і важких серцево-судинних захворювань
Кава не є причиною підвищеного ризику смерті і важких серцево-судинних захворювань

Підсумки обнадіюють. “Навіть у тих учасників, хто випиває в середньому до шести горняток кави на день, не спостерігалося підвищеного ризику смерті і важких серцево-судинних захворювань”, - втішив професор факультету здорового харчування Гарвардської школи громадської охорони здоров’я доктор Роб Ван Дам.

Малюнок Юлії Ліщенко

Схожі новини