Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Клептомани

Пан Навальний буде “довго-довго страждати через Крим”, бо, як і всі інші діючі російські політики, хворий на газову клептоманію. І не може віддати чотири вкрадені в України газовидобувні площі: Скіфську, Фороську, Прикерченську й Таврійську.

Цього тижня російський ”опозиціонер” Олексій Навальний заявив: ”Я думаю, усі ми будемо довго страждати, жителі Криму довго страждатимуть, інвестиції до Криму не підуть. Я відповідатиму на це запитання (про незаконне захоплення Криму) багато-багато-багато років, доки займатимуся політикою, але ніяких перспектив не видно.”

Пан Навальний буде “довго-довго страждати через Крим”, бо як  і всі інші діючі російські політики, страждає газовою клептоманією. І не може віддати чотири вкрадені в України газовидобувні площі: Скіфську, Фороську, Прикерченську й Таврійську.

“Я не бачу способу вирішення кримської проблеми і не вірю, що вона може бути вирішена президентом Навальним, президентом Путіним, або будь-яким іншим президентом у майбутньому, яке можу передбачити”, - заявив Навальний. Та невже, пане Олексію, у вас усе так погано з ідеями? А я вам  підкажу спосіб, і через п'ять хвилин після підтримки такої заяви чинним російським урядом процес відновлення добросусідських відносин між РФ і Україною нарешті розпочнеться. 

Слід лише оголосити: “Я, пан Олексій Навальний, якщо стану коли-небудь президентом Росії, негайно визнаю за урядом України право розпоряджатися Скіфською, Фороською, Прикерченською і Таврійською нафтогазовими площами, як це і було з грудня 1991-го до лютого 2014 року. І закликаю до цього чинного президента,  Державну думу і російський уряд”.

Зверніть увагу, пане Навальний,-жодної згадки про повернення Криму, а процес відновлення добросусідських відносин розпочнеться. То що, “слабо” зробити таку заяву? Отож. Бо суть проблеми - у банальній крадіжці величезних нафтогазових родовищ, а не в якихось міжетнічних конфліктах чи міфічних обмеженнях російської мови у Криму.

А якщо пан Навальний підтримує цю крадіжку, разом із паном Ходорковським і всіма  нафтогазовими шляхтичами Російської Федерації, які очолюють владу, то жодного виходу по Криму вони й не побачать. Навіть окуляри від “Гугла” їм не допоможуть.

Схожі новини