Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Як ви смієте?!!

Більшість депутатів пройшла у ВР на патріотичних гаслах. Сьогодні у них був шанс зробити для України, те чим вони могли би пишатися — спрямувати в державний бюджет більше 50 млрд. грн.

Це кошти, які з того ж таки бюджету були вкрадені "януковичами", і були арештовані після Майдану, але в бюджет так і не були скеровані.

Щоб це зробити треба лише проголосувати законопроект 4057. Однак його навіть не внесли в порядок денний, він набрав 200 голосів.

Це голосування чітко показало, хто є хто. Адже тут без варіантів: якщо ти щиро за інтереси держави -ти голосуєш. Якщо ти підпрацьовуєш паралельно адвокатом когось з колишніх, ти шукаєш аргументи, щоб не пропустити цей закон.

Виявилося, що адвокатів "колишніх" у ВР більше. Фактично — ляльок, якими так легко смикати за ниточки, одіозним особам режиму Януковича більше ніж депутатів України.

Чітко видно, хто рухає окремими ляльками. Наприклад, не голосувала група Іванющенка в БПП — Недава, Рибак, Тригубенко, Чекіта тощо. Не голосував Мірошніченко з "Самопомочі" — в часи режиму Януковича він працював радником Присяжнюка, міністра АПК від Іванющенка.

Не дала проголосувати своїм подруга Медведчука — Юлія Тимошенко, тому що Вітя попросив. І це, не зважаючи на те, що в часи режиму Януковича Медведчук не перешкодив її ув'язненню, а ми її витягали з в'язниці.

Не голосували товариші і товаришки відомого адвоката Курченка — Бугая. Загорій з БПП, Сотник та Журжій з "Самопомочі".

Не голосували близькі до Коломойського з позафракційних Дубінін та Парасюк...

І ще десятки інших балакучих ляльок...

Тисячі людей за останні роки поклали своє життя за країну (їх діти ніколи не матимуть батька!), а ці продажні цинічні ляльки зі значком народного депутата сміють навіть не зробити такий мінімум для держави, як спрямувати в бюджет 2 млрд. доларів!

Джерело: Українська правда.

Схожі новини