Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«А Наташу до Шеви – помічником з культмасової роботи»...

«Шева ВСЕМОГУТНІЙ» — так писали ми у “ВЗ” після блискучої гри Андрія Шевченка на Євро-2012. Тоді Шева забив шведам два фантастичні голи... Без сумніву, футболіст Шевченко — великий, з тих, що народжуються кілька разів на століття.

Водночас, коли я побачив інформацію про запрошення Шевченка у головні тренери збірної, то отетерів. Не міг повірити, що це всерйоз, думав, от-от хтось зізнається, що запустив “качку”... Але ж ні, здається, Федерація футболу справді “клеїть” Шеву на місце Блохіна.

Із хороших футболістів зовсім не обов’язково виходять хороші тренери. Тим паче, з місця в кар’єр — відразу на рівні національних збірних! “Нехай би спочатку десь діточок потренував, юнацьку, молодіжну збірну, якогось досвіду набрався б”, — коментували вчора вболівальники. Але, думаю, тотальне несприйняття Шеви вболівальницькою громадою як наставника “синьо-жовтих” пов’язане не лише з відсутністю в нього елементарного тренерського досвіду.

Пішовши після Євро з футболу, Шевченко був персонажем героїчним. Така собі жива легенда, футбольний Котигорошко, здатний самотужки перемагати клятих ворогів-суперників... Але потім були вибори, на яких Андрій вляпався у “политику”. Після участі в проекті Королевської “Україна — Вперед!” Шева перетворився на персонаж комічний. Такого собі простакуватого “буратіну”... У “гарячих” коментарях уболівальників політична тема домінувала.

Наташка-полторашка виставила Шеву на трансфер?

Наташу до Шеви помічником з культмасової роботи...ну хоча би масажисткою...

Загалом, таке враження, що нове керівництво Федерації “зливає” національну збірну, абсолютно не потрібну господарям вітчизняного футболу (олігархам- власникам провідних клубів). Після відходу Блохіна почали, нарешті, говорити про запрошення в збірну кваліфікованого закордонного фахівця. І ось на тобі — не закордонний і не кваліфікований. І не фахівець... Якщо в Андрія Шевченка у збірній щось вийде, зніму перед ним капелюха. Але набагато ймовірніше, що “результат буде, як в «Україна — Вперед!»...

Схожі новини